Blog

El Circ d’Hivern de Nou Barris estrena el teatre de l’Ateneu Popular

'Fenòmens inversemblants rescatats de l'anonimat' és la proposta del Circ d'Hivern de Nou Barris per a aquest Nadal. 'FIRA' posa l'accent en l'acrobàcia, les llums i les ombres per mostrar-nos tot un seguit de meravelles que sorgeixen d'allò més quotidià.

La producció ha estat creada pel Col·lectiu Tierra, format per artistes de circ i músics amb experiència, sota la direcció artística de Jordi Aspa. Amb ‘FIRA’ ja són 19 les edicions del Circ d’Hivern produïdes des de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Des de l’any 2005 l’Ateneu impulsa també la distribució d’aquests espectacles per les sales de Catalunya, amb la voluntat de crear un circuit estable de circ de sala. I precisament aquesta producció estrenarà sala. L’Ateneu Popular de Nou Barris acaba de finalitzar les obres de remodelació al teatre i al vestíbul. En aquesta darrera fase d’obres s’han introduït grans millores a les instal·lacions tècniques del teatre. S’hi ha renovat tota la lluminària de la sala, que, a més, s’ha pintat de negre per afavorir la representació d’espectacles. També s’hi han fet millores en la seguretat, com el teló tallafocs a l’escenari, entre altres elements. I s’hi ha construït una nova planta de serveis sanitaris al vestíbul. L’espectacle es podrà gaudir fins a l’11 de gener.

Visto 6181 veces

Solicite presupuesto


Horario


    Lunes a Jueves:
  • Mañanas de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Viernes:
  • Mañanas de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacto


  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estas Navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.