Blog

El Pícnic de blues omple de música el Parc Central de Nou Barris

El públic de Nou Barris ha tornat a acudir a la cita del Pícnic de blues al Parc Central del districte. La vuitena edició coincideix amb el bon moment que viu el gènere a Barcelona, segons l'associació Capibola, que també organitza el Festival de Blues.

Música a l’aire lliure, alguna cosa per picar i la companyia d’amics o de la família. És la recepta de la majoria d’assistents per gaudir del Pícnic de blues. Tres hores de concert amb tres bandes destacades del blues fet a Barcelona. El plat fort ha estat Chino & The Big Bet, que han presentat el seu últim disc, un homenatge al músic Willie Dixon. Han completat el cartell Mancuso, una jove banda sorgida de l’Escola Taller de Blues de Barcelona, i la Big Band amb alumnes del mateix centre.

Segons Ricard Chaure, codirector del Festival de Blues, el nivell dels artistes de Barcelona ha convertit la ciutat en una de les capitals europees del blues, “la Chicago d’Europa”. Chino, el líder de The Big Bet, explica, però, que ells tenen “la sort de tocar força per Europa, però a Espanya, res”. El següent Festival de Blues de Barcelona tindrà lloc del 2 al 12 de juliol.

Visto 5883 veces

Solicite presupuesto


Horario


    Lunes a Jueves:
  • Mañanas de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Viernes:
  • Mañanas de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacto


  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estas Navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.