Blog

Els veïns ja travessen pel nou camí del rec Comtal

El nou camí del rec Comtal ja està obert als veïns de Vallbona i Can Sant Joan (Montcada i Reixac). Les obres de remodelació d’aquest pas, molt transitat, acabaran al desembre però els veïns ja el travessen. En alguns trams s'han guanyat fins a gairebé dos metres d’amplada.

Fins ara el pas era un camí de terra que s’havia anat estrenyent per la crescuda de les aigües i les tempestes. Els veïns amb cadira de rodes, carros de la compra o cotxets de bebès ho tenien complicat per circular-hi. Després d’anys de reivindicacions, les obres de remodelació del pas van començar a la primavera i està previst que s’acabin al desembre, però els veïns ja poden passejar de forma segura per un camí pavimentat i ample.

Els veïns reclamen ara que es netegi també el talús de l’altra vora de la sèquia, que acumula runa i brossa des de fa molts anys. Aquest punt no estava pressupostat i ara el Consorci del Besòs està reajustant el projecte per poder incloure la neteja d’aquesta zona. A hores d’ara es treballa en la instal·lació de noves tanques de seguretat que delimitin el camí i les vies de Renfe. També es col·locarà enllumenat a nivell de terra.


Visto 6210 veces

Solicite presupuesto


Horario


    Lunes a Jueves:
  • Mañanas de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Viernes:
  • Mañanas de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacto


  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estas Navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.