Blog
Blog de Assessoria Via Júlia

Des d'aquest cap de setmana, el Centre Cívic Zona Nord de Nou Barris llueix nova imatge. Després de les obres d'adequació de l'espai, amb una inversió de més d'un milió d'euros, el centre ha reobert aquest dissabte amb una jornada de portes obertes en què l'equipament s'ha omplert de veïns.

Publicado en Blog

Veure Nou Barris a vista de drone ja és possible gràcies a 27 vídeos de curta durada que s'han gravat a peu de carrer i recorren els punts més emblemàtics del districte. Alhora s'han recollit també en un plànol en els quals es proposen quatre itineraris. El material forma part de l'estratègia municipal de crear nous pols d'atracció turística lluny del centre, però també està adreçat als barcelonins que vulguin conèixer millor el patrimoni de la ciutat.

Publicado en Blog

El districte de Nou Barris invertirà 982.000 euros fins al mes de març per acabar d'urbanitzar el solar de les antigues Cotxeres de Borbó, al barri de Vilapicina. Es tracta d'arranjar provisionalment més de 4.500 metres quadrats de terreny, mentre la Generalitat no hi construeix els equipaments previstos, per donar continuïtat als jardins del voltant.

Publicado en Blog

Els grups municipals han acordat per unanimitat batejar l'espai situat entre els carrers de Desfar, la Jota i Felip II amb el nom d'una antiga masia desapareguda. La plaça passarà a dir-se de Can Sitjar o Can Sitjà. Dependrà de si des del Nomenclàtor s'opta pel topònim normalitzat o bé es conserva el cognom de la família de masovers que van adquirir la casa, que l'Arxiu Històric de Roquetes - Nou Barris sosté que no duia la erra.

Publicado en Blog

Solicite presupuesto


Horario


    Lunes a Jueves:
  • Mañanas de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Viernes:
  • Mañanas de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacto


  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estas Navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.