Blog
Blog de Assessoria Via Júlia

La Casa de l'Aigua, a la Trinitat Nova, s'ha reformat per convertir-se en un nou equipament del barri. El recinte modernista de 1919 acollirà, de forma provisional, el casal de barri. Això serà, almenys, fins que es construeixi el definitiu, previsiblement l'any vinent.

Publicado en Blog

Aquest diumenge 22 de març de 2015, sota la marquesina de la via Júlia, s'han degustat prop de 60 sopes fetes amb receptes de 20 països diferents. És la 12a edició del Festival de Sopes del Món Mundial, organitzat per Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements com a símbol de la diversitat que caracteritza Nou Barris.

Publicado en Blog

El veïns de la plaça del Virrei Amat volen que es reordenin les parades d'autobús situades entre els carrers de Serrano i Joan Alcover. De moment, han aconseguit que l'Ajuntament situï l'origen i final del bus 34 al carrer de Costa i Cuxart. Ara queda decidir si la terminal del bus del barri es queda a Virrei Amat o es mou uns metres.

Publicado en Blog

L'Ajuntament crearà una línia d'ajudes a empreses del sector industrial, enginyeries i emprenedors que necessitin finançament per tirar endavant nous projectes. És una mesura per potenciar el teixit industrial que se suma a un nou centre municipal de suport a empreses perquè puguin elaborar prototips. S'ubica al Parc Tecnològic Barcelona Nord, a Nou Barris, ara rebatejat com a Barcelona Advanced Industry Park.

Publicado en Blog

Aquest diumenge ha continuat la celebració del Dia d'Andalusia (va ser dissabte) al parc de la Guineueta. Al matí la festa ha començat amb la tradicional missa acompanyada per un cor rociero, abans de passar als actes més institucionals i al dinar popular. La comunitat andalusa ha gaudit d'un dia molt especial d'unió de la identitat catalana amb la seva d'origen.

Publicado en Blog

Solicite presupuesto


Horario


    Lunes a Jueves:
  • Mañanas de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Viernes:
  • Mañanas de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacto


  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de los usuarios. Si estas Navegando por nuestro sitio consideramos que las aceptas. Más información.